Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Aurajuusto1.9g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g98kcal4.8g2.2g7.4g1g
Valittu annoskoko42g49kcal2.4g1.1g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1.2g0.6g1.9g0.3g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.6g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072