Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g6kcal0.5g0.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 7.5g26kcal0.4g5.7g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g74kcal2.6g12.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko42g37kcal1.3g6.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal0.7g3.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.1g14.4g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145