Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g16g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 12g38kcal3.1g0g2.8g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g6.3g22kcal1.1g3.7g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g6.3g10kcal0.1g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g151kcal9g10.4g8g0.8g
Valittu annoskoko42g76kcal4.5g5.2g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g38kcal2.3g2.6g2g0.2g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720