Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanpaisti 13g14kcal2.7g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g59kcal5.8g4.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko42g30kcal2.9g2.2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal1.5g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal6.8g5.2g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393