Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow5.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g2.8g8.5kcal0.7g1.4g0g0.3g
Flora ruokakerma 15%1.3g2kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g33kcal1.8g3.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko42g17kcal0.9g1.7g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal0.5g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.1g4g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798