TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g13g17kcal2.8g0g0.6g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5.5g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g71kcal6.4g4.6g2.4g1.2g
Valittu annoskoko42g35kcal3.2g2.3g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.6g1.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g84kcal7.6g5.4g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755