Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.4g14kcal1.6g0g0.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g47kcal3.6g3g2.2g1g
Valittu annoskoko43g23kcal1.8g1.5g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g12kcal0.9g0.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515