Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Sokeri 24g96kcal0g23.7g0g0g
Siirappi 2g6.1kcal0g1.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g340kcal1.6g53.2g13g1.8g
Valittu annoskoko42g170kcal0.8g26.6g6.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g85kcal0.4g13.3g3.3g0.5g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.7g15.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297