Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%2.5g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Atria kevyt Perhenakki7.5g12kcal0.7g0.6g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g93kcal3.2g9.4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko43g47kcal1.6g4.7g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal0.8g2.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g109kcal3.8g11.1g5.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055