Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 5g17kcal0.5g2.9g0.2g0.6g
Rusina 1.6g4.6kcal0g0.9g0g0.2g
Aprikoosi, kuivattu 1.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Auringonkukansiemen 1.2g7.4kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Mantelilastu (A la meira)0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g0.6g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g82kcal2.2g11.2g2.6g2.2g
Valittu annoskoko42g41kcal1.1g5.6g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna21g21kcal0.6g2.8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g97kcal2.6g13.2g3.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997