Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss1.3g4.2kcal0.3g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g118kcal5.8g1.4g10g0.4g
Valittu annoskoko43g59kcal2.9g0.7g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal1.5g0.4g2.5g0.1g
Arvot/100g100g138kcal6.8g1.6g11.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134