Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g11g9kcal0.4g1.4g0.2g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 9g3.6kcal0g0.8g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g199kcal3.2g25.2g9g0.8g
Valittu annoskoko43g100kcal1.6g12.6g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g50kcal0.8g6.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g235kcal3.8g29.6g10.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612