Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g14g9kcal0.5g0.6g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g21g73kcal0.7g16.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g185kcal4.4g35g3g1.2g
Valittu annoskoko43g93kcal2.2g17.5g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g46kcal1.1g8.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g218kcal5.2g41.2g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483