Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g4g14kcal0.1g3.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Grahamjauho 1.6g5.2kcal0.2g1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 3.2g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g222kcal4.4g34.6g6.8g2g
Valittu annoskoko43g111kcal2.2g17.3g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna21g56kcal1.1g8.7g1.7g0.5g
Arvot/100g100g260kcal5.2g40.5g8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604