Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke5.3g5.3kcal1g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g40kcal2.6g4.8g1g0.2g
Valittu annoskoko43g20kcal1.3g2.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g10kcal0.7g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.6g1.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736