Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g12g41kcal1.5g8.1g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)12g11kcal1.9g0.2g0.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g171kcal9.2g18g7g1.2g
Valittu annoskoko43g86kcal4.6g9g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g43kcal2.3g4.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g201kcal10.8g21.1g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686