Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 11g19kcal1.9g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustekurkku5.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemi laimennettu 11g0.3kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 4.2g13kcal0.8g0.1g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g89kcal5.8g1.6g6.6g0.4g
Valittu annoskoko42g45kcal2.9g0.8g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.5g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g105kcal6.8g1.9g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195