Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g3.5g4.8kcal0.4g0.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 18g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.4g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g73kcal4.2g6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko43g36kcal2.1g3g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.1g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g85kcal4.9g7g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915