Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)7g5.6kcal1.3g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g13g21kcal0.2g1.6g0g0.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g80kcal4.6g3.4g2g0.6g
Valittu annoskoko43g40kcal2.3g1.7g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal1.2g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g94kcal5.4g4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455