Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.3g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lanttu 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Made 6.6g4.5kcal1g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g45kcal2.6g3g2.2g0.4g
Valittu annoskoko43g22kcal1.3g1.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.7g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3g3.5g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293