Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g11g16kcal2.2g0.2g0.7g0g
Fetajuusto (Pirkka)5.5g15kcal0.9g0.1g1.3g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g98kcal6.8g4.2g5.8g0.4g
Valittu annoskoko43g49kcal3.4g2.1g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1.7g1.1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8g4.9g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772