Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 12g20kcal2.1g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.5g3.9kcal0.4g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.8g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g20g6.9kcal0.4g1.3g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g128kcal6.2g3.2g10.2g1.2g
Valittu annoskoko43g64kcal3.1g1.6g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g32kcal1.6g0.8g2.6g0.3g
Arvot/100g100g150kcal7.3g3.7g11.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481