Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g13g20kcal2.2g0.1g1.2g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g14g8kcal0.2g1.7g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g56kcal4.8g3.6g2.4g0g
Valittu annoskoko43g28kcal2.4g1.8g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal1.2g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g65kcal5.6g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902