Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 20g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.9g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g58kcal3.8g2.2g3.8g1g
Valittu annoskoko43g29kcal1.9g1.1g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal1g0.6g1g0.3g
Arvot/100g100g68kcal4.4g2.6g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946