Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 16g5.5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri2g8kcal0g2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Mansikka 23g11kcal0.1g2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g56kcal0.4g11g0.2g1.2g
Valittu annoskoko43g28kcal0.2g5.5g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal0.1g2.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal0.5g12.9g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727