Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Hiiva, 50g2.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g7.7g37kcal1.9g2.5g2.2g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g194kcal7.8g29g4.8g5.6g
Valittu annoskoko43g97kcal3.9g14.5g2.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna22g49kcal2g7.3g1.2g1.4g
Arvot/100g100g227kcal9.1g33.8g5.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453