Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 5.6g13kcal1g0g1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 1.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 4.9g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g68kcal3.8g5.8g3g1.2g
Valittu annoskoko43g34kcal1.9g2.9g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal1g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g80kcal4.5g6.8g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704