Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g8.3g2.5kcal0.4g0.2g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton8.3g8.9kcal1.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa4.2g13kcal1g0g1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.6g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g79kcal9.2g2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko43g40kcal4.6g1g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal2.3g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.8g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555