Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g15g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g5g18kcal0.4g1g1.4g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g1g4.1kcal0.1g0g0.3g0g
Ketsuppi, Felix0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g119kcal9g4g7.4g0g
Valittu annoskoko43g60kcal4.5g2g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal2.3g1g1.9g0g
Arvot/100g100g140kcal10.5g4.7g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006