Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g16g13kcal2.9g0g0.1g0g
Lohifilee 16g31kcal2.9g0g2.1g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.6g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g139kcal13g2.2g8.6g0.2g
Valittu annoskoko43g69kcal6.5g1.1g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g35kcal3.3g0.6g2.2g0.1g
Arvot/100g100g162kcal15.2g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855