Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna, paistettu 17g34kcal2.1g0.1g2.8g0g
Pekoni rasvainen 6.1g23kcal0.7g0g2.2g0g
Ranskankerma Valio7.2g20kcal0.2g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g183kcal6.2g1.8g16.6g0.4g
Valittu annoskoko43g92kcal3.1g0.9g8.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g46kcal1.6g0.5g4.2g0.1g
Arvot/100g100g215kcal7.3g2.1g19.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261240