Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 10g3.7kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kukkakaali 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 10g13kcal2.2g0g0.4g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli4.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g3.1g9kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g99kcal8.4g1.6g6g1g
Valittu annoskoko43g50kcal4.2g0.8g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal2.1g0.4g1.5g0.3g
Arvot/100g100g116kcal9.8g1.9g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=404197