Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.2g9kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Grahamjauho 3.4g11kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
Neljänviljanhiutale 0.9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g3.9g16kcal0.1g3.5g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 14g3.7kcal0.5g0.4g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g3.1g18kcal0.2g1.8g0.1g0g
Raparperi 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g205kcal3.2g20.4g10g1g
Valittu annoskoko43g103kcal1.6g10.2g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g51kcal0.8g5.1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g241kcal3.8g23.9g11.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044