Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 6.2g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.5g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.5g14kcal1g0g1.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g123kcal8.2g4g8g0.8g
Valittu annoskoko43g61kcal4.1g2g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g31kcal2.1g1g2g0.2g
Arvot/100g100g143kcal9.6g4.7g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429