Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 3.7g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 8.1g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g3.3g12kcal1g1.9g0.1g0.1g
Grahamjauho 2.6g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g90kcal3.2g11.8g3g2g
Valittu annoskoko43g45kcal1.6g5.9g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal0.8g3g0.8g0.5g
Arvot/100g100g105kcal3.7g13.8g3.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237