Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli5.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g17g10kcal0.5g1.3g0.3g0g
Ketsuppi, Heinz3.9g4kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)11g12kcal2.7g0g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g62kcal6.6g4.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko43g31kcal3.3g2.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1.7g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal7.7g5.4g1.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341