Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 24g29kcal4.9g0g1.1g0g
Valio Viola Mustapekka 100g5.2g25kcal0.6g0.4g2.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio10g6.8kcal0.2g0.4g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g136kcal11.4g1.8g9.2g0g
Valittu annoskoko43g68kcal5.7g0.9g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna21g34kcal2.9g0.5g2.3g0g
Arvot/100g100g159kcal13.3g2.1g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474