Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green4.7g15kcal1.1g2.3g0g0.6g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g66kcal3g6.4g2.6g1.8g
Valittu annoskoko43g33kcal1.5g3.2g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal0.8g1.6g0.7g0.5g
Arvot/100g100g77kcal3.5g7.5g3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764