Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl5.5g20kcal0.7g3.9g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)6.5g20kcal0.6g4g0.1g0.9g
Fariinisokeri10g39kcal0g9.5g0g0g
Voi 8.2g59kcal0.1g0g6.7g0g
Muna, annos 60g3.3g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 10g4.3kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g290kcal3.2g36g14.4g2.4g
Valittu annoskoko43g145kcal1.6g18g7.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna22g73kcal0.8g9g3.6g0.6g
Arvot/100g100g338kcal3.7g42g16.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592