Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g31kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Mustikka metsä- 8.2g3.6kcal0g0.5g0g0.3g
Hermesetas -neste0.3g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g97kcal4.2g16g1.4g1.2g
Valittu annoskoko43g49kcal2.1g8g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g24kcal1.1g4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g114kcal4.9g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321