Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 14g45kcal3.8g0g3.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kookosöljy 100g0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g19g10kcal0.3g1.4g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g124kcal8.6g4.6g7.8g0.4g
Valittu annoskoko43g62kcal4.3g2.3g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g31kcal2.2g1.2g2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal10g5.3g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536