Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia25g35kcal4.3g0g2g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.6g2.5kcal0g0.4g0.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g16g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g114kcal9g2.6g7.6g0g
Valittu annoskoko43g57kcal4.5g1.3g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna22g29kcal2.3g0.7g1.9g0g
Arvot/100g100g133kcal10.5g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435