Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.2g13kcal1.1g0g1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 8.3g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g5.2g5.7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g4.2g6.7kcal0.1g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g62kcal3.4g2.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko43g31kcal1.7g1.2g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal0.9g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal4g2.8g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401