Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g19g4.7kcal0.2g0.9g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g3.5g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g66kcal6.6g2.6g3g1.2g
Valittu annoskoko43g33kcal3.3g1.3g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.7g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.7g3g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763