Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g4.7g27kcal1g0.9g2.4g0g
Leseseos (3 viljan)1.4g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Valkuainen (100g)1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 16g31kcal2.9g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g5.9g16kcal0.1g0.2g1.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper2.7g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g215kcal11.2g3.6g17.6g0.8g
Valittu annoskoko43g108kcal5.6g1.8g8.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g54kcal2.8g0.9g4.4g0.2g
Arvot/100g100g250kcal13g4.2g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179