Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.3g0g0.6g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g7.8g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g68kcal1.8g8.2g2.6g2g
Valittu annoskoko43g34kcal0.9g4.1g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal0.5g2.1g0.7g0.5g
Arvot/100g100g79kcal2.1g9.6g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462