Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni7.8g27kcal1g5.5g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk20g20kcal4.5g0g0.1g0g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g116kcal11.4g12.6g2g0.6g
Valittu annoskoko43g58kcal5.7g6.3g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g29kcal2.9g3.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal13.3g14.7g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217