Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 16g6.2kcal0.5g0.6g0.1g0.3g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g21kcal1g1.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko43g11kcal0.5g0.9g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g5kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g25kcal1.2g2.1g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811