Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)33g18kcal6.3g1.3g1.3g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 33g100kcal6g0.4g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g359kcal27.6g25.4g21.4g9.4g
Valittu annoskoko420g179kcal13.8g12.7g10.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna210g90kcal6.9g6.4g5.4g2.4g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316536