Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g200g68kcal0.4g14.2g0.6g3.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)96g356kcal13.5g52.9g7.7g10.6g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 80g427kcal0.3g0.3g48g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2053kcal28.6g221.2g112.8g28.4g
Valittu annoskoko420g1026kcal14.3g110.6g56.4g14.2g
Annoskoko puolitettuna210g513kcal7.2g55.3g28.2g7.1g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803